Kompresori, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Angārs, veikals

Dzirnavu 23, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Vītņgrieži, Pusautomāti, Elektrodi, Metināšanas stieple, Dīzes, Metināšanas maskas, Akumulatoru lādētāji, Kompresori

Arito Latvia, SIA

Ezermalas 9a, Liepāja, LV-3401
Instrumenti, darbarīki, profesionālie instrumenti, profesionālo instrumentu tirdzniecība, vairumtirdzniecība, iekārtas metālapstrādei, CNC virpa, CNC frēze, rādiusa slīpmašīna, plakanslīpmašīna, apaļslīpmašīna, bezcentra slīpmašīna, rūdīšanas krāsns, mazgāšanas iekārta, atlaidināšanas krāsns, vibropulēšanas iekārta,

Arkona, SIA

1.preču 1, Daugavpils, LV-5401
Metināšanas aparāti, kompresori , ģeneratori, pusautomāti. Plazmas. Telwin. Elektroģeneretori., Stacionārie un mobilie gaisa kompresori . Donmet. KRASS, Gloor, Siderarco.

Arkona, SIA, Veikals

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Elektrometināšanas iekārtas, metināšanas iekārtas. Metināšanas pusautomāti MIG-MAG, transformatori MMA. Tradicionāli un invertora taisngrieži MMA. Iekārtas TIG metināšanai. Punktu metināšanas iekārtas. Plazmas griešanas iekārtas. Gāzes metināšanas iekārtas. Degļi un griezējdegļi. Gaisa-propāna degļi. Reduktori un manometri.

Arkona, SIA, Veikals

Krustabaznīcas 11, Rīga, LV-1006
Metālapstrādes iekārtas un instrumenti

Atlas Copco Baltic, SIA, Industriālie kompresori un saspiestā gaisa iekārtas

"Mārtiņmuiža" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Atlas Copco ir vadošais produktīvu industriālo risinājumu nodrošinātājs pasaulē. Piedāvāto produktu un pakalpojumu klāstā ir stacionārie saspiestā gaisa kompresori, slāpekļa un skābekļa ģeneratori, žāvētāji, saspiestā gaisa iekārtas, tehniskais atbalsts un remonts. Mēs piedāvājam saspiestā gaisa iekārtas visiem lietojumiem - no nelielas darbnīcas līdz specializēta lietojuma aprīkojumam. Nepārtraukta produktivitātes paaugstināšana ir Atlas Copco darbības pamatā - mēs palīdzam klientiem gūt maksimālo atdevi no veiktajiem ieguldījumiem.

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.

Auto ritms, SIA, Auto remonts Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 66, Rīga LV-1004
Auto un mikroautobusu stūres iekārtu remonts: ✓ ritošās daļas remonts ✓ automašīnas sagatavošana TA ✓ instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ bremžu sistēmas remonts ✓ sajūga remonts ✓ eļļas maiņa ✓ sveču maiņa ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ riepu montāža un balansēšana ✓ riepu remonts ✓ kondicionieru uzpilde ✓ izpūtēju remonts ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ elektroiekārtu diagnostika un remonts ✓ elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ dzinēju diagnostika ✓ kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana ✓ klimata kontroles sistēmas diagnostika un remonts

B-Baltic, SIA

Pildas 16b, Rīga, LV-1035
Pneimatiskie instrumenti: uzgriežņu atslēgas, slīpmašīnas urbjmašīnas, to piederumi, kompresori , aprīkojums

BALTRUS, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Kravas auto aksesuāri ✓ Auto ledusskapji ✓ Kafijas automāti ✓ Auto kondicionieri ✓ Auto putekļusūcēji ✓ Sēdekļu apsilde ✓ Michelin Man Volvo ✓ Riteņu aprīkojums ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi ✓ Aksesuāri auto vadītāja kabīnei ✓ Autovadītāju apģērbs ✓ Kravas auto apgaismojums ✓ Kravas nostiprināšana ✓ Degvielas aprīkojums

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

BaltService, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, noteikūdeņiem un kompresoriem

Baltcool, SIA

Brīvības gatve 356a-33, Rīga, LV-1006
Viesnīcas aprīkojums - minibāri, fēni, seifi, vīna skapji (VITRIFRIGO), pārdošana, apkalpošana un garantija. Autoledusskapji. Auto kondicionieri. Autoledusskapji kravas mašīnām, autoledusskapji vieglajām automašīnām, autoledusskapji kemperiem (VITRIFRIGO), pārdošana, apkalpošana un garantija. Auto ledusskapji (VITRIFRIGO)

Baltic Master, SIA

Sliežu 31, Rīga LV-1005
saldēšanas iekārtas remonts, saldēšanas iekārtas veikaliem, Saldēšanas iekārtu serviss, saldēšanas kompresori

Baumsrent.lv

Vagonu 21, Rīga, LV-1009
Darbarīku un tehnikas noma. Celtniecības iekārtu noma. Būvtehnikas noma. Dārza un meža tehnikas noma. Elektroinstrumentu noma. Metālapstrādes instrumentu noma. Instrumenti metālapstrādei. Instrumenti santehniķiem. Apsildes tehnikas noma. Krāsošanas iekārtu noma. Mitruma separatoru noma. Augstspiediena mazgāšanas iekārtu noma,

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Preču kategorijas:: ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ MTZ (Belarus) rezerves daļas ✓ Starteri, ģeneratori ✓ Traktoru kabīnes ✓ Lukturi, spoguļi, atstarotāji ✓ Rezerves daļas lauksaimniecības tehnikai ✓ Lopkopības un ganību aprīkojums ✓ Akumulatori ✓ Dārzam un saimniecībai ✓ Kardāni ✓ Kravu stiprinājumi ✓ Instrumenti, darbarīki

Bibus Baltics, SIA

Kleistu 24, Rīga, LV-1067
Pneimatiskie savienojumi, Gaisa motori, sūkņi, Vakuuma sūkņi, risinājumi, Gaisa piedziņas motori, Gaisa kompresori

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

BizeA Latvija, SIA

Piņķi, "Priedes 1" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Piedāvājums:

Pneimatiskie instrumenti

✓ BEA pneimatiskās un gāzes kalšanas ierīces. ALFAMACCHINE iekārtas griešanai un savienošanai leņķī.

Savienojošie elementi

✓ Piedāvājam savienojuma detaļas, pateicoties kurām, jūsu darbs kļūs ātrāks un precīzāks.

Bliss SK, SIA

Rīgas 33, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Kondicionieru kompresori ,apkope, ac kompresori , kondicionieru filtri, kondicionieru radiatori Ogrē.