Kompresori, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kompresori.lv

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Hidrauliskās un pneimatiskās ierīces
1

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
SIA WURTH piedāvā plaša spektra produktu klāstu:: ✓ Rokas instrumenti ✓ Darba apģērbs ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Abrazīvi ✓ Urbji ✓ Celtniecības un auto ķīmija ✓ Skrūves, stiprinājumi ✓ Ķīmijas preces pārtikas ražošanai ✓ Akumulatoru un elektroinstrumenti ✓ Stendi
  • 1 Instrumentu un darbarīku tirdzniecība
  • #Kompresori
2

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.
  • 2 Instrumentu un darbarīku tirdzniecība
3

Instrumentu Servisa Centrs, SIA

Pilsoņu 1 k.3, Rīga LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ dārza un meža tehnikas tirdzniecība ✓ elektroinstrumentu tirdzniecība ✓ pneimatisko instrumentu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu remonts ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu noma ✓ stacionāro iekārtu tirdzniecība ✓ darba aizsardzības līdzekļu tirdzniecība ✓ celtniecības instrumentu un iekārtu tirdzniecība ✓ piederumu tirdzniecība ✓ izejmateriālu tirdzniecība ✓ rezerves daļu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu rezerves daļu tirdzniecība
  • 3 Instrumentu un darbarīku tirdzniecība
4

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.
  • 4 Instrumentu un darbarīku tirdzniecība
ZL.LV iesaka
5

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums
  • 5 Instrumentu un darbarīku tirdzniecība
  • #Kompresori

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131c, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.

Atlas Copco Baltic, SIA, Industriālie kompresori un saspiestā gaisa iekārtas

"Mārtiņmuiža" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Atlas Copco ir vadošais produktīvu industriālo risinājumu nodrošinātājs pasaulē. Piedāvāto produktu un pakalpojumu klāstā ir stacionārie saspiestā gaisa kompresori, slāpekļa un skābekļa ģeneratori, žāvētāji, saspiestā gaisa iekārtas, tehniskais atbalsts un remonts. Mēs piedāvājam saspiestā gaisa iekārtas visiem lietojumiem - no nelielas darbnīcas līdz specializēta lietojuma aprīkojumam. Nepārtraukta produktivitātes paaugstināšana ir Atlas Copco darbības pamatā - mēs palīdzam klientiem gūt maksimālo atdevi no veiktajiem ieguldījumiem.

Ottensten Latvia, SIA

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Preču kategorijas: ✓ SENCO štiftu pistoles ✓ SENCO skavotāji ✓ SENCO naglotāji ✓ SENCO kompresori ✓ SENCO Duraspin skrūvmašīnas ✓ 4PRO armatūras apstrādes instrumenti ✓ Darba galdi paletēm ✓ MAX armatūras instrumenti ✓ MAX naglotāji /skavotāji ✓ SIGA celtniecības lentas ✓ SIMSON Strong-tie būvkalumi ✓ Skavas pakošanai ✓ Skrūves ✓ Štiftes ✓ Skavas ✓ Naglas ✓ 4PRO naglotāji ✓ Kompresori un saspiesta gaisa aprīkojums ✓ LAMELLO frēzmašīnas un aprīkojums ✓ Līmes pistoles un līmes ✓ RAPID skavotāji ✓ 4PRO skavotāji ✓ 4PRO mājai un darbnīcai ✓ KIHLBERG pakošanai ✓ Aprīkojums muguras slodzes atvieglošanai

REVERS, SIA FIRMA

Katlakalna 4c, Rīga, LV-1073
Piedāvājam:: ✓ Aukstuma aģentus ✓ Eļļas saldēšanas iekārtām ✓ Aukstuma iekārtas Emerson, Rivacold, Dorin, Embraco ✓ Automātika un komponenti Emerson (ALCO) ✓ Elektrodzinēji ✓ Vara caurules ✓ Siltumizolācija AEROFLEX ✓ Vara lodējāmie savienotājelementi ✓ Servisa aprīkojums, instrumenti un piederumi ✓ Piekļuves un servisa ventiļi ✓ Lodalvas ✓ Vakuumsūkņi ✓ Filtri ✓ Servisa filtri ✓ Kapilārās caurules ✓ Vibrāciju slāpētāji ✓ RECTORSEAL speciālie ķīmiskie produkti

Pro Shop, SIA

Šampētera 2, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ir iespējams iznomāt specifiskos namdara/celtniecības instrumentus. Instrumenti pieejami gan pneimatiski, gan ar bezvadu tehnoloģiju. Katram instrumentam uz vietas pieejami attiecīgie stiprinājumi no dažādiem ražotājiem. Jebkuru pneimatisko instrumentu piedāvājam nokomplektēt ar kompresoru un gaisa šļūteni. Pie mums uz vietas ir iespēja visus instrumentus izmēģināt darbībā. Vairumtirdzniecības cenas skrūvēm, būvkalumiem un citiem stiprinājumiem.

WURTH, SIA, Veikals

Pulkveža Brieža 111c, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pneimatiskie instrumenti: uzgriežņu atslēgas, slīpmašīnas urbjmašīnas, to piederumi, kompresori , aprīkojums

WURTH, SIA, Veikals

Kosmonautu 3, Rēzekne LV-4604
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Ganību dambis 7 k.3, Rīga, LV-1045
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u. c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Dzirnavu 23, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

WURTH, SIA, Veikals

Rīgas 218c, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Pneimatiskie instrumenti: uzgriežņu atslēgas, slīpmašīnas urbjmašīnas, to piederumi, kompresori , aprīkojums

WURTH, SIA, Veikals

Svelberģis, "Būdiņas" , Beļavas pagasts, Gulbenes nov., LV-4401
Pneimatiskie instrumenti: uzgriežņu atslēgas, slīpmašīnas urbjmašīnas, to piederumi, kompresori , aprīkojums

WURTH, SIA, Veikals

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Pneimatiskie instrumenti: uzgriežņu atslēgas, slīpmašīnas urbjmašīnas, to piederumi, kompresori , aprīkojums