Kompresori, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AFI, SIA, Motoreļļas

Ciemupe, Daugavpils 1a, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5041
Eļļas, benzīna izturīgās šļaukas, PVC šļaukas, PVC trubas, blīvgumija,blīvgumijas, transportiera lentas. Bultskrūves, Skrūves, Autoķīmija. Auto piedevas. O-RING, gumijas gredzeni. Vācu eļļas, OEST, Hexol, eļļas, smērvielas vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, motoreļļas, transmisijas eļļas, centrālās smēres, augstām slodzēm

SPARNIS DS, Krievijas auto rezerves daļu veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Ilūkstes 58a, Rīga LV-1082
kloķvārpstas, blīvslēgi, lukturi, gultņi, automobiļu domkrati, filtri, sveces, vizuļi, hidrosūkņi, kompresori

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Auto utilizācija, Lietotas auto detaļas. Auto šrots. Autokapsētas. Autokapsēta. Auto rezerves daļas. Lietotu auto rezerves daļas. Šrots. Lietotas rezerves dajas. Lietotu auto rezerves dalu tirdzniecība. Auto detaļas. Virsbūves. Motori. Ātrumkārbas. Auto lukturi, lukturi, riepas, diski, lietoti auto stikli, auto durvis, automašīnu spārni,

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3a-4, Rīga, LV-1007
Angārs, Angāri, Siltināti angāri, Angāri no sendvičpaneļiem, Angāri ar projektu, Sendvič angāri, sendvič angāru ražošana un tirdzniecība, Sendvičpaneļu montāža, paneļi, sendvičpaneļi, sendvičpaneļu moduļi, moduļi no sendvičpaneļiem, sendvič, sendvič panelis, industriālie moduļi, moduļu konstrukcijas, industriālas moduļu

MJ-partneri, SIA

Bajāru 44, Rīga, LV-1006
Ventilācija: ventilācija, ventilācijas sistēmas, ventilācijas iekārtas, vēdināšanas iekārtas, ventilācijas sistēmu projektēšana, ventilācijas sistēmu piegāde, ventilācijas sistēmu montāža, uzstādīšana, izveide, izbūve, ierīkošana, ventilācijas sistēmu regulēšana, ventilācijas sistēmu serviss, apkope, apkalpošana.

SILTA-MĀJA.LV, Siltumsūkņi, apkure, kondicionieri

Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
mobilais kondicionieris, apkures katls gaiss-ūdens siltumsūkņi, ūdens siltumsūknis, zemes siltumsūknis, kompresori

Ekopluss, Gaisa siltumsūkņi, kondicionieri

Balasta dambis 1 k.2, Rīga, LV-1048
mobilais kondicionieris, apkures katls gaiss-ūdens siltumsūkņi, ūdens siltumsūknis, zemes siltumsūknis kompresori

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Auto rezerves daļas, auto rezerves daļu tirdzniecība, auto detaļas, filtri, eļļas, autoķīmija, tosols, antifrīzs, logu šķidrums, dzesēšanas šķidrums, muciņas, zobsiksnas, ķīļsiksnas, rievsiksnas, kolotkas, bremžu uzlikas, izpūtēji, bukses, šarnīri, pusasis, putekļu gumijas, sveces, kvēlsveces, releji, smērvielas, atstarotāji,

Coilwind, SIA, elektrodzinēju, elektromotoru remonts un apkope

Kurzemes prospekts 3h, Rīga LV-1067
Elektrodzinēju remonts, elektrodzinēju remonts, elektromotoru remonts, elektromotoru pārtīšana, kokapstrādes remonts, pārtīšana, transformatoru remonts, dzinēja Karcher (no automazgātavas) pārtīšana, iegremdējamo sūkņu remonts, elektrodzinēju pārbaude, gultņu maiņa, indukcijas spoļu remonts, kompresoru remonts, liftu dzinēja

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
augstspiediena mazgātājs, putekļu sūcēji, tvaika ģeneratori, metināšanas aparāts, sejas sargi, kompresors, kompresori

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Ganību 25-29, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Rīgas 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Latvia Oil Service, SIA

Dzelzavas 70-3, Rīga LV-1082
Produkti::

Auto un moto eļļas

✓ vieglajiem auto ✓ kravas auto ✓ traktoriem ✓ motocikliem

Eļļas rūpniecībai

✓ hidraulikai ✓ reduktoriem ✓ kompresoriem ✓ darbagaldiem

Eļļas kuģu dzinējiem Smērvielas

Par uzņēmumu:

SIA "Latvia Oil Service" ir Latvijas uzņēmums, kas nodarbojas ar eļļu un smērvielu izplatīšanu. Mūsu mērķis ir operatīvi piegādāt augstākās kvalitātes eļļas un smērvielas visur, kur vien tās ir nepieciešamas. Mūsu piegādātāji ir pasaulē pazīstami naftas produktu ražotāji: Shell, Lukoil, Teboil, Finke.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
K.Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

IL 55, SIA, Dārza, celtniecības instrumentu, tehnikas, sūkņu serviss, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3c, Rīga, LV-1067
Apraksts: Celtniecību instrumentu, dārza tehnikas remonts un noma Imantā, Rīgā. SIA „IL55” piedāvā celtniecību instrumentu, dārzu tehnikas, elektroinstrumentu, kvalitatīvu remontu un apkopi, ģeneratoru, sniega pūtēju, elektroinstrumentu remontu, darbarīku labošanu, servisu.

Mežam un dārzam, veikals-serviss, SIA KM Maple

Ainažu 38a, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts: Kvalitatīvu meža un dārza tehniku, kā arī to rezerves daļas un aksesuārus. Sniedzam garantijas remontu dažādai meža un dārza tehnikai, piemēram, motorzāģi, zāles pļāvēji, trimmeri, krūmgrieži, dārza traktori. Konsultācija par katra agregāta darbību, lietošanu un apkopi. Preces var noformēt uz nomaksu.